Brommobielcentrum Hapert

JDM Roxsyjdm
JDM Roxsyjdm
JDM Roxsyjdm

JDM Roxsy

Een unieke, eigen look

Geen Roxsy is hetzelfde. De deze brommobiel van JDM is ontworpen door een enthousiast en gepassioneerd team. De Roxsy is de vrucht van 30 jaar ervaring en vakmanschap in het maken van brommobielen. Det deze stevige fundamenten als basis, is de Roxsy verder geheel naar eigen smaak te stylen. De Roxsy biedt een ruime keuze in carrosseriekleuren, diverse opties voor de kleur van het dak en buitenspiegels, en ruime mogelijkheden in bekleding en designstickers om het uiterlijk van uw Roxsy aan te passen. Alles is mogelijk om van uw Roxsy de Roxsy van uw dromen te maken!

Oog voor details

Het productieproces van elke Roxsy wordt nauwlettend gevolgd door een team van uiterst bekwame, vakkundige technici. Het proces van lijnproductie ligt voorgoed achter ons, we sperken nu van een industriële ambacht. De succesvolle geboorte van elke Roxsy is mede het resultaat van tientallen jaren ervaring van de operators die elk, met hun persoonlijke expertise en vakbekwaamheid, extra impuls geven aan de hoge standaard van kwalitatieve afwerking die JDM hanteert.

Comfort en gemak. Ware luxe

De roxsy biedt een groot aantal (design)opties en accessoires die normaal gesproken alleen voor rijders in het duurste segment luxewagens beschikbaar zijn. Het unieke configuratieprogramma op www.roxsy.nl omvat meer dan 750 personalisatiemogelijkheden zodat u uw Roxsy volledig naar eigen smaak kunt inkleuren. Alleen de Roxsy biedt u de mogelijkheid om dit niveau van persoonlijk raffinement te berijken. U bent uniek, uw Roxsy ook!