Brommobielcentrum Hapert

JDM AloësJDM Aloës (groot)
JDM AloësJDM Aloës (groot)
JDM AloësJDM Aloës (groot)

JDM Aloës

Met de komst van de nieuwe Aloës zet JDM opnieuw een sportieve, stoere brommobiel op de weg. Een prachtige binnenruimte, een krachtige Yanmar 2-cilinder dieselmotor, een voortreffelijk ontwerp met duidelijke automotive kenmerken, een exclusieve uitrusting en een enorme bagageruimte van meer dan 1.000 liter... in het concept van de JDM Aloës is werkelijk aan álles gedacht!

De Aloës kenmerkt zich door de combinatie van veiligheid, duurzaamheid en rijcomfort. Ergonomisch verantwoord, met een makkelijke instap, uitgerust met allerlei extra's en een laag dieselverbruik, wat kunt u zich nog meer wensen? De JDM Aloës is comfortabel, solide en zeer eenvoudig te bedienen. De zitplaatsen zijn riant en verzekeren de inzittenden van een ergonomisch verantwoorde houding waardoor ook langere reizen een aangenaam uitje worden.

Het interieur is geheel vernieuwd en ademt een sfeer van elegantie en kwaliteit uit. Het Aloës instrumentenpaneel is volledig digitaal uitgerust, zodat in één oogopslag alle relevante informatie af te lezen is. Het designer dashboard ademt de sfeer van elegantie wat versterkt wordt door de chromen accenten in de binnenruimte. De Aloës is standaard voorzien van electrisch bedienbare ramen, een radio/cd-speler, een middenconsole met geïntegreerd 12V contactpunt, extra geluidsisolatie, lichtmetalen 14 inch velgen, getinte ruiten, metallic lak, designer buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten en parkeersensoren.

Nieuw in de Aloës is de automatische beveiliging van de portieren zodra de brommobiel een snelheid boven de 10 km/u bereikt. Hierdoor wordt het onmogelijk om onverhoeds het protier van buiten open te trekken. Uiteraard blijven de portieren van binnenuit ten allen tijde te openen. Ook standaard meegeleverd is de centrale portiervergrendeling met knipsleutel en lichtsignaal. Als kers op de taart biedt de Aloës een enorme bagageruimte van meer dan 1.000 liter.

De JDM Aloës kost € 13.895 (excl afleverkosten) en is leverbaar in de kleuren zilver, 'dark silver', rood, blauw en zwart.