Brommobielcentrum Hapert

Bellier Opale 2Bellier Opale 2 (groot)
Bellier Opale 2Bellier Opale 2 (groot)
Bellier Opale 2Bellier Opale 2 (groot)

Bellier Opale II

Een stadsstijl

Zin in comfort? Vrijheid? Flexibiliteit? Zoek niet verder, de nieuwe Opale 2 is er om al uw wensen te vervullen, en zelfs meer. De nieuwe generatie voldoet aan alle verwachtingen!

Neem plaats achter het stuur... en laat u begeleiden naar nieuwe sensaties...

Uitrusting van hoge kwaliteit

Beeld u in, u bent in de nieuwe Opale 2, waar u ook maar kijkt, alles is in harmonie. Zuiverheid, helderheid, binnenbekleding van hoge kwaliteit, sierlijkheid en kleurenspel. Twijfel niet meer, u beleeft een unieke ervaring.

En de vormgeving, het comfort... On-ver-ge-lijk-baar!

Moderne lijnen, volledig "in"

Kijk en beleef... de nieuwe Opale 2 is eerst en vooral een plezier voor de ogen. Puur en gestroomlijnd, zonder behoefte de anderen te benijden. Integendeel.

Compact, zoals een monospace, een rasechte stijl en allure, authentiek design, wat uw verwachtingen ook zijn.

Een nieuw palet

Met de Opale 2 rijdt u met stijl in de kleuren van uw dromen. Klassieke, aan het stadsleven aangepaste kleuren, of frisse en levendige kleuren van vrijheid en ontspanning, aan u de keuze!

Motor

De nieuwe motor van de Opale 2 zal u op meer dan één vlak verbazen. De nieuwe generatie motor, verenigd met de nieuwe variokoppeling biedt u kracht en flexibiliteit. Start... en geniet!

Met de Opale 2, rijdt u milieuvriendelijk. Een minimale CO2 vervuiling. En wat het verbruik betreft, heel economisch.

Veiligheid

De nieuwe Opale 2 bewijst zichzelf op het vlak van de veiligheid. De uit één geheel bestaande polyester carrosserie is even doeltreffend als de drie remlichten, de achteruitrijdsignalering, en het achteruitrijdlicht, de achuterruitwisser...